Tarieven

Uw doel als ondernemer is het verdienen van geld en niet te veel te hoeven betalen aan externe kosten. Wij kunnen uw boekhouding voeren voor een vanaf prijs van € 44,95 exclusief BTW per maand en dat is dan ook inclusief uw jaarrekening en fiscale aangiften.

Omdat onze systemen volledig “in de cloud” draaien, kunnen wij voor iedere ondernemer in Nederland werken. U hoeft niet meer per maand of per kwartaal langs te komen om uw bonnetjes af te geven en besprekingen kunnen bij u op kantoor, maar ook bijvoorbeeld via skype of facetime.

Wij zijn ook in te huren als (tijdelijke) financiële kracht binnen uw bedrijf, bijvoorbeeld ter vervanging van een medewerkster die op zwangerschapsverlof gaat of on te ondersteunen in drukke periodes. We hanteren een standaard uurtarief van € 50,- exclusief BTW per uur en het maakt ons niet uit welke werkzaamheden we in dat uur moeten uitvoeren.

Voor complexere zaken werken wij samen met topjuristen, accountants en belastingadviseurs zodat u ook op die gebieden bij ons terecht kunt.

We hechten veel waarde aan transparantie en daarom geven we onze (nieuwe) klanten vooraf altijd een schatting van de totale kosten. Dit doen we schriftelijk, zodat altijd duidelijk is wat er is afgesproken. Lukt het ons niet binnen het geschatte kostenplaatje te blijven, dan nemen we hier altijd tijdig contact over op.

ACTIE!!! Nu eerste maand gratis!