Over mij


Sharon WeijelMijn naam is Sharon Weijel. Ik ben geboren en getogen in Amstelveen. Nadat ik in 1997 mijn VWO diploma heb gehaald, ben ik direct gaan werken bij KPMG, alwaar ik 4 dagen werkte. Op de vrijdagen ging ik naar school. Tot 2002 heb ik bij KPMG gewerkt en ben ik opgeleid tot (assistent) accountant.

In 2002 heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Ik ben toen, tot 2007, bij diverse bedrijven in loondienst geweest. Vanaf 2005 heb ik mijn loondienst gecombineerd met mijn eigen boekhoud- en administratiekantoor . Vanaf 2007 heb ik mijn loondienst opgezegd en werk ik fulltime in mijn eigen onderneming.

Tot mei 2015 heb ik voor een groot deel van mijn tijd bij één klant doorgebracht. Dit was een juridisch- en fiscaal advieskantoor in hartje Amsterdam, alwaar ik in mijn eentje verantwoordelijk was voor de volledige accountancy praktijk. Toen ik bij hen begon waren er 3 accountancy klanten. Ik heb de praktijk weten uit te bouwen tot meer dan 120 klanten. Tot op de dag van vandaag ben ik als oproepkracht verbonden aan dit kantoor.

Sinds mei 2015 ligt mijn focus op de kleine ondernemers een zzp’ers. Ik heb klanten in vele diverse branches. Horeca, videoproductie, advocatuur, online diensten, verenigingen, vastgoed beheerders, artiesten etc. Ik vind het leuk direct betrokken te zijn bij mijn klanten, ben een harde werker en hanteer absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit.

Tevens ben ik beschikbaar voor freelance werkzaamheden voor korte en lange termijn projecten. Bij voorkeur in de regio Amsterdam.

Mocht u interesse hebben om met mij samen te werken, dan kunt u mij bellen/ e-mailen of het contact formulier op deze site invullen.

Hopelijk tot snel!